Video

 • Cisco HyperFlex in twee minuten

  Hyperconverged-oplossingen zijn niet altijd efficiënt en eenvoudig. Daarom ontwikkelde Cisco een nieuwe generatie hyper-converged: HyperFlex Systems. Hoe ziet deze oplossing eruit? In deze video leggen we het u in twee minuten uit. Lees meer.

 • Snelheid en flexibiliteit met HyperFlex

  De huidige maatschappij vraagt om meer flexibiliteit dan de traditionele infrastructuur kan leveren. Bent u ook op zoek naar meer flexibiliteit en snelheid in go-to-market? HyperFlex verenigt servers, storage en netwerk in één oplossing. Eenvoud, snelheid en flexibiliteit. Lees meer.

 • Deploying: Cisco HyperFlex vs. other systems

  Wat is het verschil tussen de implementatie van Cisco HyperFlex ten opzichte van andere hyperconverged-oplossingen? Bekijk de video en het wordt direct duidelijk.

 • De aandacht die het netwerk verdient

  Veel organisaties schaffen een hyperconverged-oplossing aan en merken daarna dat het netwerk hierin niet geïntegreerd is. Dit leidt tot meer beheer, complexiteit en kans op fouten. Cisco heeft in HyperFlex het netwerk de aandacht gegeven die het verdient. Lees meer.

 • HyperFlex: next-gen hyperconvergence

  HyperFlex is gebaseerd op de bewezen technologie Cisco UCS en maakt gebruik van een log structured file system voor high performance opslag. Netwerk, storage en compute zijn onafhankelijk schaalbaar. Maak uw infrastructuur duurzaam en flexibel met HyperFlex. Lees meer.

 • Hyperconvergence 2.0 is here…

  Cisco HyperFlex: hyper-converged van de vendor die het netwerk echt begrijpt. Onafhankelijk schalen van compute en storage, eenvoud en flexibiliteit, hoge performance voor virtuele machines, ondersteuning van meer applicaties en datamanagement op enterprise-niveau. Lees meer.