HyperFlex

Cisco HyperFlex Systems

Cisco HyperFlex combineert compute, storage en netwerk in één vereenvoudigd en gebruiksvriendelijk systeem, waarmee organisaties de snelheid en efficiëntie van de IT-omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen. HyperFlex biedt alle voordelen van de traditionele hyper-converged infrastructure, maar houdt daar niet op.

Next-generation hyper-converged

Cisco gaat verder waar traditionele hyperconverged-oplossingen ophouden. Naast eenvoud en efficiëntie, biedt HyperFlex namelijk ook:

  • Onafhankelijk schalen: hyperconverged-oplossing HyperFlex is ontworpen voor maximale schaalbaarheid. Daardoor zijn alle componenten apart te schalen naar de behoeften van de organisatie en betaalt u nooit voor capaciteit die u niet gebruikt.
  • Continue optimalisatie van uw data: deduplicatie en compressie zijn ingebouwd en zorgen voor efficiënt gebruik van de beschikbare resources.
  • Een high-performance netwerk: omdat netwerk bij veel hyperconverged-oplossingen op de laatste plaats staat, krijgen veel organisaties te maken met netwerkproblemen. Cisco heeft aandacht besteed aan het netwerk, waardoor u altijd over de performance en capaciteit beschikt die u nodig heeft voor uw storage, applicaties en virtual machines.

    HyperFlex in twee minuten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Cisco HyperFlex? Bekijk dan de blogs, video’s en resources of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.